sunnuntai 26. helmikuuta 2012



Teetin itselleni tällaisia merkkejä ompeluksiini. Yritykseni virallinen nimi on Tmi Fannin Ompelu joten siitä tuo Fanni, näillä lapuilla merkkaan myös jatkossa myyntiin tulevat ompelukset. Merkit ovat taitettavia ja ne ommellaan saumaan, siksi tuo alapuolen teksti on nurinpäin.


Merkkien tilaaminen aiheuttaa paljon keskustelua ja kyselyitä joten kasasin tähän pienen infopaketin oman tilaukseni kulusta.

Ensinnäkin tutustuin todelliseen ihanuuksien aarreaittaan Etsyyn. Siellä on ihan kaikkea käsillä tekemiseen liittyvää mielettömiä määriä, myös merkkien tekijöitä. Sain vinkin näistä Kay Tsen tosi edullisista merkeistä, eli kaksivärisiä merkkejä 600kpl vain reilut 40e, ja kun muidenkin tilaukset häneltä olivat onnistuneet hyvin uskaltauduin minäkin tekemään ensimmäisen Etsy-ostokseni. Kannattaa huomata että vaikka kyseiset merkit eivät juuri sillä hetkellä olisikaan myynnissä, viestiä laittamalla niitä voi kuitenkin ostaa.

Teksti piti lähettää kuvatiedostona, ja koska olen erittäin onneton kuvankäsittelyohjelmien käytössä, sain tässä kohti apua ihanaiselta veljeltäni. Kuvan lähetettyäni muutaman päivän kuluttua sain hyväksyttäväkseni koeversion kudotusta merkistä. Se näytti aivan oikealta joten hyväksyin sen ja muutaman viikon päästä merkkini saapuivat kirjattuna kirjeenä Hongkongista. Todella helppoa!

Tällaisen kuvan lähetin malliksi merkeille.


Maksu tapahtui tilauksen ihan alkuvaiheessa, ja sen tein Paypalin kautta. Tätä ennen Paypal oli minulle täyttä hepreaa, joten siihen piti hieman perehtyä. Onneksi Paypal-tilin avaamiseen löytyy erittäin hyvät ohjeet täältä ja vielä Electron-kortin kautta tilin avaamiseen täältä   joten sekin sujui paljon ennakko-oletuksiani helpommin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti