torstai 6. tammikuuta 2011

Mekkoja kuopukselle








Ostin hiljattain Iinulta peppimekon kaavan eli Christinen. Sitä piti päästä testaamaan joten syntyi mekkosia kuopukselle. Vihreäsävyinen mekko on yksinkertainen kanttauksella, punasävyinen on kääntömekko. Osa kankaista kierrätettyjä, osa uusia kaapin kätköistä. Punainen pääsee käyttöön heti, vihreä saa odottaa kesää.

Kierrätyskankaasta syntyi myös mekko Hannah-kaavan avulla, hihat lyhensin ja helman pidensin reilusti. Tämäkin kesää ajatellen tehty. Toisenkin Hannahin leikkasin maatuskakankaasta, mutta se jäi vielä kesken.




Kesävaatteet ovat olleet muutenkin mielessä, lasten lyhyeksi jääneitä housuja jatkojalostuu ensi kesän shortseiksi ja kuopuksen pieniä bodyjakin olen tuunaillut rullapäärmeillä jatkokäyttöön. Tuo kuvien raidallinen paitakin on sellainen, siinä hihan mitta oli vielä riittävä mutta pituus oli jäänyt lyhyeksi joten rullapäärme vain helmaan ja pääsi taas käyttöön.

1 kommentti:

  1. Toi "peppimekko" on kyllä aivan hurmaava ja varsinkin kun olet löytänyt niin sopivia kankaita! Harmi kun en ehkä ihan kuitenkaan pojille viitsi pyytää sulta samanlaisia. ;)

    VastaaPoista