keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Harmaata kierrätystä

Löysin viime viikolla paikalliselta kirpparilta ihanan R-collectionin poolovillapaidan 4,50 eurolla. Ostin, pesin ja silppusin sen, vaikka täytyy myöntää että vähän pahaa teki leikellä niin siistiä ja laadukasta paitaa. Mutta näin siitä tuli meille käyttökelpoisempi; minä sain pipon, säärystimet ja lapaset jotka vuoritin microfleecellä ja mieheni sai kaulurin lämmittämään metsästysreissuja. Kaikki resorit tuli hyödynnettyä eikä paidasta jäänyt jäljelle juuri mitään, sellainen pala että ehkä siitä juuri ihan pienet lapaset voisi vielä saada.

Hieman harmaalta tämä kyllä vaan vielä näyttää, etenkin pipo ja lapaset kaipaisivat hieman piristystä, en vaan vielä keksinyt mitä se voisi olla. Saa ideoida apuna :)

Ostin muuten toisenkin villapaidan, ehkä noin 100cm kokoisen jonkun itse tekemän upean aivan uudenveroisen kirjoneulevillapaidan 3 eurolla. Juuri nyt sillä ei sellaisenaan ole meille käyttöä ja ajattelinkin ensin siitä jotain tuunata, mutta se on niin hieno että en taida raaskia vaan pistän sen jemmaan odottelemaan kuopuksen kasvamista sopivaan kokoon. Ehkä...saa nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti