keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Legoaarre



Taloudessamme on tapahtunut legohurahdus tässä alkusyksyn aikana, ja jo pitkään mielen perukoilla hautunut ajatus tällaisesta legojen säilytyssysteemistä sai fyysisen muodon. Se on siis ehkä lähinnä säkin ja maton yhdistelmä, jonka voi levittää kuvassa olevalla tavalla tai vielä paljon isommaksikin ihan fiiliksen ja tarpeen mukaan, ja kasata taas nopsasti sekä kätevästi paksulla nyörillä säilytyssäkiksi roikkumaan. Oven kahva ei kyllä ole oikea säilytyspaikka ;) mutta toistaiseksi puuttuu riittävän tukeva koukku lastenhuoneen seinästä sillä legoja on tuossa niin monta kiloa että nykyiset heppoiset koukut ei moista lastia kestä. Kankaat ovat Ikean puuvillaa hankittuna Facebookin Kangashamsterit-ryhmän kautta , renkulat ja paksu nyöri paikallisesta kangaskaupasta. Renkuloiden kiinnityksestä kiitokset siipalleni. 
Tästä tuli taas  tyypillistä Eripari-laatua, eli hieman olisi tuotekehittelyä vielä tehtävä mutta noin omasta päästä nopeasti kehitellyksi ihan kelpo versio, sanoisin :)

3 kommenttia:

  1. Mahtava, minullakin muhii jokuinen idea Legojen säilytykseen. Nykyään levitetään iso lakana lattialle, sieltä helppo sujautta takaisiin laatikoihiin!!!

    VastaaPoista
  2. Kätevä idea! Saatan tietää eräät sukulaiset jotka ehkä tarvitsisivat tätä kans tulevina vuosina... *vinks vinks*

    VastaaPoista