torstai 14. lokakuuta 2010

Jotain pientä

Kirppikseltä löytyi esikoistytölle ihana paita hintaa 0,50e, mutta alaosassa oli tahra ja alasauma oli osittain purkautunut. Tuunauksella saatiin edullisesti paita käyttökuntoon :) Luistimen kangas on uutta, musta nauha vanhojen pyjamanhousujen vyötäröltä peräisin.




Samaiselle tytölle valmistui viimein myös baktus nro 2, toiveesta hapsullisena versiona. Kuvassa ollut jo käytössä, joten hapsulangat alkaneet purkautua, mutta ihan hauska taitaa olla noinkin. Lanka samaa kuin aiemmassa baktuksessa mutta eri värisenä.



Itselle tein simppelit merinovillatuubit kaksinkertaisesta merinovillaneuloksesta (Myllymuksuilta). Toimivat tarpeen mukaan säärystiminä tai irtohihoina kantotakin alla. Hankalat kuvattavat nämä.

 Sain Kuopion reissulla mahdollisuuden käydä aivan ihanassa käsityöpuodissa, nimittäin Napissa ja Nauhassa. Mukaan lähti paria ihanaa kangasta, jouluisia nauhoja, muliinilankoja tilkkupeiton kirjailuja varten sekä esikoiselle lasten ompelutyö. Kauemminkin olisin viihtynyt jos lapset olisivat malttaneet odottaa, uudestaan on siis kyllä joskus päästävä.

1 kommentti:

  1. Toi on muuten mahtava idea peittämään tahroja, joita lasten paidoissa usein on. Pidetään mielessä. :)

    Mahdoinkohan käydä samassa kaupassa Kuopiossa silloin 2006 kesällä, kun etsin muovineppareita poikien pikkuvaatteisiin... Kuulostaa hieman tutulta.

    VastaaPoista