maanantai 5. joulukuuta 2011

Pitsimatto

Ajatus lähti Annukan isosta pitsimatosta. Tästä tuli vähän pienempi, suunnilleen ohjeen mukainen, paitsi virkkasin kympin koukulla, ei kai se niin nuukaa ole ;)  Minähän en mikään virkkausihminen ole muuten mutta matonkude sujuu ja on niin mukavan joutuisaa virkata.



Halkaisija on noin 120cm. En oikein tiedä mistä tämä lopullisen paikkansa löytää, alunperin ajattelin vessaa mutta sinne on aavistuksen liian suuri. Toistaiseksi on nyt tuossa olkkarissa. Jos oikein innostun, teen vessaan uuden, vähän pienemmän.

8 kommenttia:

  1. Oi, onpa se kiva! Minäkään en ollut virkkausihmisiä, mutta kummasti matonkuteen virkkaamisen jälkeen sitä on innostunut muistakin virkkuujutuista.. varo vaan! :) Aattelitko tehdä vessaan valkoisen vai vaihtaa väriä johonkin muuhun? Mulla odottaa harmaat kerät syntymistään matoksi, kun sais vaan aikaiseksi! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heidi :)

    Annukka: vessaan meinasin tehdä ihan valkoisen, kun se sinne parhaiten sopii, jotain muuta väriäkin voisi kyllä olla hauska kokeilla. En tiedä miten tuossa meidän paikallisessa on noita kuteita, mutta myyjä sanoi viimeksi että tätä matonkudetta on ihan onnistuneesti värjättykin joten sekin olisi vaihtoehto.

    VastaaPoista
  3. Vau, hieno! Mä olen noita mattoja ihaillen kattellu, vaan kun en ole virkkausihminen minäkään, ketjusilmukasta ei mattoa kehity :D

    VastaaPoista
  4. Elämäntapaidiootti kuule, onneksi netistä löytyy hyvin rautalankaiset ohjeet erilaisiin silmukoihin meidän epävirkkausihmisten iloksi. Että kokeilemaan vaan :)

    VastaaPoista
  5. Mä voisin vinkata tyttärelle, se on enemmän näitä kädentaitajia... :DD

    VastaaPoista
  6. Jos ei teiltä löydy matolle paikkaa, niin mä oikein mielelläni voin etsiä sille paikan täältä meiltä ;) Hieno!

    VastaaPoista