sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Heppapaita



Esikoiselle heppapaita Eurokankaan veloureista. Kaavana sama Suuren Käsityölehden hupparikaava joululehdestä 2009 kuin edellisen postauksen merirosvopaidassa sekä aiemmassa dinopaidassa. Todettiin tuo kyseinen kaava melkoisen reiluksi etenkin leveydestä, kun 134cm vaatteita käyttävä tyttö veti päälleen 120cm koolla tehdyn paidan ja se oli lähestulkoon sopiva. Mitäpä sitä uusia kaavoja sitten piirtelemään, lisäsin vain helmaan 10cm pituutta ja hihoihin resorit tytön toiveesta, ja hyvä tuli. Hevosen piirsin lasten värityskirjasta, itseltäni kun puuttuu piirtämisen lahja ihan tyystin. Tyttö muuten itse valitsi myös kankaat paitaan kangaskaapin valikoimasta, ja oli esimerkiksi tosi tarkkaa että hupun ulkopuoli on vaaleanpunainen ja sisäpuoli raidallinen eikä toisinpäin ;)

Helman tikkaus näyttää muuten kuvassa tarkemmin katsottuna tosi epämääräiseltä, mutta se johtuu vain siitä että jouduin ensimmäisen tikkauksen purkamaan ja se purkukohta siellä vielä kummittelee. Pesussa toivottavasti häviää ja näkyy vain yksi (melkein) suora tikkaus.

1 kommentti:

  1. En mä ainakaan huomaa mitään epämääräistä tikkausta... Hieno paita - siis suunnittelija ja tekijä toimivat selvästi hyvin yhteen. :)

    VastaaPoista